foto-MECS-155-NDD-douche-398112f3-ba57-466f-b928-a39a31213055.jpg

We waren op de NEDERLANDSE DANS DAGEN in MAASTRICHT om 6 dagen te repeteren in een loods. We deden een vooronderzoek voor ‘Controle’, onze volgende grote voorstelling (2020) een co-productie met MAAS. Dit onderzoek heette daarom: ‘een klein beetje controle’. Omdat Maastricht ver weg is van de rest van Nederland kon je ons -24 uur per dag- volgen via een livestream. Deze is nu afgelopen. Bregtje Schudel kwam wel langs en schreef een artikel over ons hier.

12.10.2018_155_Prijsnddjongpubliek_Focus22.jpg

We hebben de PRIJS van de Nederlandse Dansdagen Jong Publiek 2018 GEWONNEN!
Zieke erkenning, supervet, en een hele vette avond gehad gister. Bedankt iedereen.

Spannende tijden tussen twee projecten in (Episch en LIJF). Je ziet het een beetje in de minidocu hierboven.

1502981542569-DSC03345.jpeg

Vice Artikel

Vice heeft een artikel geschreven over hoe te dansen op festivals en ze hebben ons om tips gevraagd.

18 t/m 30 maart waren wij in SIERRA LEONE (Afrika) om op te treden op het Freetown Music Festival en om een videoclip op te nemen voor onze nieuwe voorstelling. Het was heel vet!!

18 t/m 30 maart waren wij met dank aan het FPK in SIERRA LEONE (Afrika) om op te treden op het Freetown Music Festival en om een videoclip op te nemen voor onze nieuwe voorstelling. Het was heel vet!!

We zijn los met PULSE. Saxofoonkwartet  Artvark  speelt, Frank Wienk ( Binkbeats ) componeert, en wij zorgen voor decor, visuals en natuurlijk dans.

We zijn los met PULSE. Saxofoonkwartet Artvark speelt, Frank Wienk (Binkbeats) componeert, en wij zorgen voor decor, visuals en natuurlijk dans.

We hebben in  Ijsland  op het Lunga Festival opgetreden en in één week een show gemaakt met de hierboven afgebeelde mensen (behalve die oude dude rechtsonder dat was de concierge). Als je op het plaatje klikt kom je op de site van Lunga voor meer info enzooooooooo

We hebben in Ijsland op het Lunga Festival opgetreden en in één week een show gemaakt met de hierboven afgebeelde mensen (behalve die oude dude rechtsonder dat was de concierge). Als je op het plaatje klikt kom je op de site van Lunga voor meer info enzooooooooo

15 t/m 19 februari is het in De Krakeling in Amsterdam 155-week. Workshops, visuals, beste vrienden, mede-makers en natuurlijk heel veel dans. KOM!