“het vette tussendoortje dat de jongens van 155 (eenvijfvijf) altijd al wilde maken” 

Eenvijfvijf heeft zin in een gezonde snack, ze mixen in ‘Superfood’ hun dans, muziek en comedy tot een stiekem best wel vet caloriënknallertje dat goed binnen te houden is. Met ‘Superfood’ maken zij de show die ze altijd al wilden maken, de show die ze wilden laten zien bij de finale van Holland’s Got Talent, maar waarvoor zij nooit de kans kregen (omdat ze verloren van een huilend kind).

We hebben helemaal geen recensies, maar dit zouden Quotes kunnen zijn:    
‘man man man’ (Rob Geus, de Smaakpolitie)
‘misselijkmakend’ (Annete Embrechts, De Volkskrant)
‘Zet die weegschaal maar bij het grofvuil' (Erica Terpstra)
‘Ik hield al van dingen in mijn mond stoppen… maar DIT??’ (Gordon)
‘Zo snel als het erin gaat, zo snel komt het er weer uit.’ (Patty Brard)

Benodigdheden

Aanbevolen gebruik: 'Superfood' is lekker als tussendoortje of om toe te voegen aan je bestaande menu. Het is ook geschikt om meerdere malen op een dag te maken.
Netto inhoud: 5-8 dansers.
Kooktijd: 15-20 minuten.
Zelf toevoegen: schone vlakke dansvloer van minimaal 5 x 5 meter

 

 

Trek een rechte lijn tussen Tetris en de meest mannelijke sport die er is. Wat denk jij dat je dan krijgt? STRAIGHT. In deze performance schijnen wij ons licht op alle mogelijke betekenissen van het woord “straight”. Het begint met letterlijke rechtlijnigheid in vorm (in ons geval bewegende vormen) en eindigt met het ironische “straight”. Dit in de vorm van de onbetwist meest mannelijke sport die er is: bodybuilding. Van kleurrijke geblokte pakken naar fantastisch ondergoed in eenzelfde kleurenpallet: 

STRAIGHT is een plezier voor de jeugd en hun ouders om naar te kijken.

 


 

The OFFICE is een artistieke weergave van een dag uit het leven van de werkende mens. Op zo'n dag zijn er meerdere momenten wanneer de spanning begint te stijgen en men zichzelf begint te verliezen. Deze emoties worden vormen de basis voor The OFFICE.

The OFFICE past het beste bij evenementen waar men zich kan op een bepaalde manier kan identificeren met de zakelijke wereld: de 9 to 5 cultuur, witte overhemden, stropdassen, spreadsheets en koffers. De show zorgt voor genoeg sensatie en is uitstekend voor een bedrijfsevenement.

 


 

So You Think You’ve Got The Next Star Factor is een persiflage op de verschillende talentenshows die te zien zijn (geweest) op televisie. In deze programma's worden mensen snel afgeschilderd als talentloos wanneer men het niet begrijpt. Een raar talent is ook een talent en dat proef je door de show heen. Echt jezelf zijn kan bijna niemand. Een mix van rariteiten, spektakel en vooral veel plezier. WIJ HEBBEN ZELF OOK MEEGEDAAN AAN EEN TALENTENPROGRAMMA [Holland's Got Talent].

SYTYGTNSF is een uitstekende manier om een feest in te luiden. Geplaatst voorafgaand aan het party/dans gedeelte van uw evenement zorgen wij voor een losse en feestelijke stemming.