Filtering by: woensdag

EPISCH @ AMSTERDAM
Feb
17
7:30 PM19:30

EPISCH @ AMSTERDAM

De 2.0 versie van ‘Episch: De beste tot nu toe’ in réprise!

De jongens van danscollectief 155 (eenvijfvijf) proberen zich te verhouden tot hun epische omgeving en zich tegelijkertijd niet meer achter de groep te verschuilen en hun kwetsbaarheden te laten zien. Dit doen ze enerzijds met salto's, visuals en strakke harde dans, anderzijds met kwetsbare breakdance. Ze gaan ze verder dan ver, willen groter dan groot, meer, next level, ziekerderer... Episch dus.

View Event →
WORKSHOP HOUSE
Feb
17
6:30 PM18:30

WORKSHOP HOUSE

Tijdens de House workshop leer je de basis van housedance, een dansstijl ontstaan in de jaren 80 in New York en Chicago en tegelijk met house muziek daarna uitgevlogen naar Europa, Japan en vele andere plekken. Geen moeilijke salto's, freeze's of powermoves hier, maar subtiele pasjes, waarbij het allemaal gaat om de 'house groove'... Zie hier voor een impressie filmpje. Arjan van 155 zal je enkele makkelijke, en ook een aantal moeilijkere pasjes aanleren!

View Event →
OCHTENDRATS MET DJ+
Feb
17
8:15 AM08:15

OCHTENDRATS MET DJ+

Op woensdag ochtend kan je met 155 je hoognodige kwartje vitamine C wegspoelen met een Gembershotje onder het genot van net iets te hard klappende deuntjes van Dj+ (HOAX en Nachtwerk). Wij zorgen voor een ontbijtje en koffietje zodat je voor je o-zo grijze kantoor in gaat nog even onbezorgd alles kapot kan ratsen. 

Schade: € 8,- (incl. ontbijt)

View Event →