Filtering by: LIJF

LIJF x VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER [AMSTERDAM]
Jun
2
2:00 PM14:00

LIJF x VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER [AMSTERDAM]

YES! LIJF wederom in het Vondelpark Openluchttheater in AMSTERDAM. machtig. Dit keer overdag, wordt gek en leuk denken wij. Kom.
Het is de seizoensopening met nog een paar andere acts ook (Jeangu Macrooy en Kita Menari) en het is gratis! hoe dan?! Als je in een stoel wil zitten -bij de andere acts, bij ons MOET je staan potver- kan je voor 5 piek een stoeltje reserveren.

View Event →
Lijf videoclip op La Guarimba film festival
Aug
7
to Aug 11

Lijf videoclip op La Guarimba film festival

De muziekvideo die wij voor LIJF hebben gemaakt is te zien in de categorie 'musicvideo' op het La Guarimba Film Festival in Amantea, Zuid-Italië. TROTS! Het is wel best ver reizen en wij zijn aan het motor-roadtrippen in Budapest op dat moment dus wij zijn er zelf niet, maar je kunt gewoon gaan, laat ons dan weten hoe het is daaro!

View Event →
LIJF x ALMERE
Jan
26
9:45 PM21:45

LIJF x ALMERE

De volledige 1-uur durende versie van LIJF in ALMERE. Na alle festivalsbezoekers verdronken te hebben in muziek, dans, theater, geweld, sap, zweet en liefde gaan we nu met de gereviseerde, volledige lange versie van LIJF mensen opnieuw in vervoering brengen. In Almere dus! In de schouwburg. #kunstlinie #nationaaltheaterweekend

View Event →
Lijf x Tivoli Vredenburg (Utrecht)
Dec
30
8:00 PM20:00

Lijf x Tivoli Vredenburg (Utrecht)

Na alle festivalsbezoekers verdronken te hebben in muziek, dans, theater, geweld, sap, zweet en liefde gaan we nu naar de clubs in de grote steden om met een gereviseerde, volledige lange versie van LIJF mensen opnieuw in vervoering te brengen. En we staan ein-de-lijk in Utrecht! in TivoliVredenburg!! EINDELIJK IN ONZE HOMETOWN. hulde

View Event →
LIJF x TRY-OUT (Utrecht)  *gratis
Dec
2
8:00 PM20:00

LIJF x TRY-OUT (Utrecht) *gratis

Try-out van LIJF aankomende Zaterdag in Kytopia in UTRECHT om 18:00. 
Wil je komen kijken *gratis* en testpubliek zijn van de nieuwe lange, mooie, volledige, club-versie van LIJF.?! 
Meld je dan aub aan via regelwijf@eenvijfvijf.nl of via 0624228885. 
Let op: Vol=Vol (max 60 personen)

We hopen jullie Zaterdag te zien want wat wij maken kan alleen bestaan als jullie er zijn om het te zien(!)

View Event →
LIJF x LOWLANDS!
Aug
20
3:00 PM15:00

LIJF x LOWLANDS!

We spelen LIJF -het nieuwe (break)dance concert met dans, live muziek, visuals en gekte van 155 en Cookachoo in Coproductie met DOX-  op LOWLANDS de laatste dag in de Juliet-tent. Het gaat sick worden: alle stoelen gaan eruit, het publiek staat met ons dit te beleven en te maken. Dit wordt onze 4e keer op Lowlands en raad eens wat onze 3 favoriete optredens tot nu toe zijn? Dat dachten wij ook. Zoveel zin, zoveel dans, zoveel muziek, zoveel zweet. Please kom. Eigenlijk hebben we 'Lijf' hiervoor gemaakt.

 

View Event →
LIJF x de Parade (Den Haag)
Jul
7
to Jul 11

LIJF x de Parade (Den Haag)

We spelen circa 3 x per dag LIJF op Festival de Parade in Den Haag.

LIJF, het nieuwe (break)dance concert met dans, live muziek, visuals en gekte van 155, Cookachoo en DOX. We staan in Den Haag in Parade Theater 1.

 

(We staan ook vanaf 11 t/m 17 Augustus ook op de Parade in Amsterdam in 'de Blauwe hemel')

View Event →
Lijf try-out 4 in Utrecht [theater kikker]
Jun
29
6:30 PM18:30

Lijf try-out 4 in Utrecht [theater kikker]

*gratis **de Try-out is NU (17:30) VOLvolvol. Dus als je nog niet gemaild hebt naar Majo -regelwijf@eenvijfvijf.nl, kan 't niet meer. Sorry maar er is meer animo dan we hebben verwacht. Brandveiligheid, alles. Jullie snappen het hopelijk. #respect.

Een 4e Try-out van LIJF in Theater kikker in Utrecht. Het nieuwe (break)dance concert met dans, live muziek, visuals en gekte van 155 en Cookachoo in Coproductie met DOX. We willen dingen uitproberen en niet alleen maken vóór, maar ook maken mét het publiek. Dus kom gewoon, no pressure. 2 vliegen in 1 klap: wij hebben publiek, jij ziet gratis ons nieuwe stuk. Gaan! Hats!

View Event →
LIJF TRY-OUT 2 IN UTRECHT [Berenkuil]
Jun
22
5:00 PM17:00

LIJF TRY-OUT 2 IN UTRECHT [Berenkuil]

*gratis

Een 2e Try-out van LIJF in de Berenkuil in Utrecht. Het nieuwe (break)dance concert met dans, live muziek, visuals en gekte van 155 en Cookachoo in Coproductie met DOX. We willen dingen uitproberen en niet alleen maken vóór, maar ook maken mét het publiek. Dus kom gewoon, no pressure. 2 vliegen in 1 klap: wij hebben publiek, jij ziet gratis ons nieuwe stuk. Gaan! Hats!

View Event →