Back to All Events

MOTORS x Theater de Schalm [Veldhoven]

  • theater de Schalm Veldhoven Netherlands (map)

MOTORS in VELDHOVEN. Dit wordt nice. We komen op de motor. Woon je in Eindhoven? dan is dit om de hoek! We staan niet meer in Eindhoven met MOTORS dus dan is dit perfectdtdt #dt

MOTORS is wegens succes opnieuw te zien in de Nederlands theaters. Met de Prijs voor Jong Publiek 2019 van de Nederlands Dans Dagen in hun motor-broekzak en een zilveren krekel voor MOTORS in hun tanktas geven de jongens van 155 nog een keer flink gas.

Maar is dit nu een theatervoorstelling, een dansshow of iets met motoren op het podium? Of gaat het om een groep vrienden die alles altijd samen doen, en stiekem ook nog een eigen identiteit hebben? BOEIEND, want als je maar hard genoeg gas geeft, hoort niemand je huilen in je helm. MOTORS gaat over de 'echtheid' van de ervaring en de intensiteit waarmee je die beleeft. In MOTORS combineren de mannen twee grote liefdes, motoren en dans.

Lekker blaffen, op zoek naar wie ze willen zijn. #hardgaan

Earlier Event: October 15
MOTORS x Posthuis Theater [HEERENVEEN]
Later Event: October 30
MOTORS x de Blauwe Kei [Veghel]