Back to All Events

Pulse x Stadsschouwburg Utrecht

  • stadsschouwburg Utrecht (map)

We gaan een show maken met Saxofoon quartet Artvark! Dit is de première in Utrecht.

Vier muzikaal lenige saxofoons en een vernieuwend bewegings-, dj- en vj-collectief.

De muzikale lenigheid van het Artvark Saxophone Quartet kent geen grenzen. Tijdens eerdere concerten doken de vier mannen in de wereld van de blues (met John Buijsman), soul en jazz (met Ntjam Rosie) en klassiek (met Claron McFadden). In ‘Pulse’ buigen ze de elektronische kant op. Met producer en percussionist Frank Wienk (BinkBeats) componeert de groep gloednieuw pulserend repertoire, dat op het podium wordt gebracht met 155 (eenvijfvijf), het experimentele en grensverleggende bewegings-, dj- en vj-collectief. ‘Pulse’ wordt een visuele en muzikale voorstelling, die de elasticiteit en originaliteit van Artvark eens te meer bewijst.

compositie: Frank Wienk en Artvark.  dans: 155

Earlier Event: January 26
LIJF x ALMERE
Later Event: February 3
LIJF x Festival 39graden BREDA