Back to All Events

GOEDE VRIJDAG: YOUTUBE BATTLE + CONCERT MAASK + EINDFISSA


  • DE KRAKELING Nieuwe Passeerdersstraat Amsterdam, NH, 1016 XP Netherlands (map)

De vrijdagavond begint goed met een Youtube-battle, wat is dit? Precies wat jij je nu voorstelt, een toernooitje waarin men elkaar aftroeft met Youtube filmpjes en waarbij het publiek beslist wie wint. Kom alsjeblieft kijken. En meedoen --> geef je op met onderstaand formulier! 

Aansluitend klimt Maask op het podium: een stemkunstenaar en beatboxer uit Leeuwarden die met zijn audio-loop systeem iedereen nog verder in de war komt brengen. Muzikaal gezien is hij een genre-chirurg. Hij doorsnijdt de wereld van pop- en dancemuziek en heeft lak aan conventies. De vrijdag eindigt ook goed, met een DJ en VJ set van de jongens van 155 zullen we afsluiten met een druisend feest. HOTS!

Earlier Event: February 19
WORKSHOP DJ/VJ
Later Event: February 24
EPISCH @ Leeuwaarden